top of page
haute-stockphotography-bookstagram-collection-final-13.jpg

Utgivning

Vill du bli utgiven romanförfattare eller ge ut boken i din expertis?

 

Här kan du läsa om de utgivningsalternativ som finns via Own Your Book.

Utgivning genom Own Your Book

 

Vi på Own Your Book tror att detta är framtidens utgivning, där du som författare har fullt ägandeskap om din bok. Därför är våra utgivningspaket helt transparenta och utformade utefter vilka tjänster du behöver. 

Beroende på var du befinner dig i processen finns olika behov av vad som behövs innan du kan hålla din bok i handen. 

Är du osäker på vart just du befinner dig, så hjälper vi dig att reda ut det.


 

Har du ett färdigt manus som behöver redaktör och korrekturläsning så hjälper vi dig med det. Kanske behöver du även omslag. Du köper helt enkelt de tjänster du har behov av.  Vi är noga med att endast ge ut de böcker som håller hög kvalité och hjälper dig därför att se över behoven om du känner dig osäker. 

Varje utgivning sker i Own Your Books namn och vi ansvarar för att din utgivning håller den kvalité som behövs för att både du som författare och vi kan vara stolta över den färdiga boken.

 

Delfinansiering med Own Your Book

 

Om du är intresserad av att ge ut din bok tillsammans med oss erbjuder vi delfinansieringspaket, där vi även stöttar dig ekonomiskt i utgivningen av din bok. För att ge ut din bok under Own Your Books tak, kan du skicka in ditt manuskript till oss för genomläsning. Vi delfinansierar en begränsad mängd noga utvalda böcker, av författare som vi tror på! 

 

Vid delutgivning äger du fortfarande din bokrättighet fullt ut. Vi fördelar intäkterna på boken mellan oss med samma förutsättning som vi ingått avtal.  

Betalar du 80% av din bok så erhåller du även 80% av intäkterna. Rimligt tycker vi.  


Skicka in ditt manuskript till oss här.

Ge ut en bok i din expertis

Vi på Own Your Book har ett brinnande intresse för böcker som handlar om din expertis. Vad brinner du för och vad vill du dela med dig av?

Du har kundkretsen därute som vill ta del av din kunskap i ett specifikt ämne så varför låta någon annan få del av kakan.

Är du kanske föreläsare och vill lämna vidare någonting till dina åhörare, eller vill du göra den där exklusiva och vackra "Cofee Table" boken som är den självklara inredningsdetaljen i hemmet eller i kontorsmiljö.

 

Hos Own Your Book äger du både produkten och försäljningsvinsten. Du har även med egenutgivning en förlagsredaktör som hjälper dig att ta de rätta besluten och övervakar att alla viktiga delar i din bokproduktion blir rätt. 

Vi hjälper dig att lyfta din expertis till en högre nivå.

Tillsammans skapar vi din bok. Vi är ditt stöd men du har sista ordet. 

 

 

 

Kontakta oss för att diskutera detta närmare.

haute-stockphotography-bookstagram-collection-final-11.jpg
My Approach
bottom of page