top of page
haute-stockphotography-bookstagram-collection-final-13.jpg

Priser

 

 

Vi på Own Your Book tror att detta är framtidens utgivning, där du som författare har fullt ägandeskap om din bok. Därför är våra utgivningspaket helt transparenta och utformade utefter vilka tjänster du behöver. 

Med utgivning hos Own Your Book äger du din bok fullt ut och den större delen av bokens intäkter. Du har därmed större möjlighet att räkna tillbaka din insats.

 

Beroende på vart du befinner dig i processen, är behoven olika av vad som behövs innan du kan hålla din bok i handen. Vi vill möta dig där just du är.

Är du osäker på vart du befinner dig, så hjälper vi dig att reda ut det.

 

Har du ett obearbetat manus kanske du kommer att behöva hjälp med flera tjänster. Lektörsläsning för att se på historiens helhet och därefter även redaktörsläsning för en finare bearbetning. Tänk på att även den mer etablerade författaren blir blind för sin egen text. 

Vi anser att alla manus behöver genomgå en korrekturläsning. Priser på alla dessa tjänster ser du under rubriken -Tjänster.

 

 

Bokproduktion

När du är i mål med ditt manus, oavsett om det är innan du kommit till oss eller med vår hjälp, tillkommer de nödvändiga tjänsterna så som sättning, omslag, produktion samt distribution innan du kan hålla din bok i handen.

 

Nedan anges ett exempelpris så att du kan få en inblick i vad det kan kosta att producera en bok efter det att du är i mål med ditt manus och det har genomgått all textbearbetning. Detta innefattar sättning, formgivning av omslag och distribution/utgivning. Priset är angivet ex. moms.  

 

Exempelpris bokproduktion samt distribution av bok ca. 42 000 kr.

 

Du väljer utöver detta i vilken form (Pocket, Danskt mjukband, Inbunden) 

du vill ge ut din bok, samt antal. E-bok ingår i detta.
 

Exempelpris produktion samt distribution av ljudbok ca 38 000 kr.  

 

Detta pris baseras på en skådespelarröst med stor vana av inläsning. Vid önskemål av en mer känd skådespelare varierar priserna uppåt från detta. 

 

Exempelpriset i ovan nämnda utgivningspaketet baseras på ca 50 000 ord.

Vid bokproduktion av en fackbok/expertisbok beror priset till stor del på hur mycket bilder och illustrationer sättningen omfattar. Kontakta oss så gör vi en offert till dig. 

I dessa exempelpriser ingår allt som krävs för att nå läsaren, via distribution till de stora kanalerna, inom näthandeln samt streamingtjänsterna för både fysisk bok, e-bok samt ljudbok. Lagerkostnader tillkommer.

Här har du en utgivning där du äger din bok till 100%.                                 

Du har i detta en egen förlagsredaktör som följer och stöttar dig igenom hela processen och ser till att din produkt når förväntad kvalitet.

Vi kan i vissa bokproduktioner erbjuda finansieringsstöd, om det är en önskan. 

När du är klar med din bok erbjuder vi olika marknadsföringspaket. Vi samarbetar med en PR-byrå som har mångårig erfarenhet av bokbranschen som hjälper din bok att hitta sin läsaren genom media. Vi har även en säljagent som arbetar för att våra titlar ska komma in i den fysiska handeln, så som Akademibokhandeln och Ugglans kedjor bland annat. 

Tjänster vid bokutgivning.

 

Vid utgivning hos oss plockar du själv ut de delar du har behov av: 

 

Skräddarsy ditt paket eller kontakta oss för en offert av de tjänster du är i behov av.  Nedan ser du alla de tjänster vi erbjuder som hjälper dig i mål med din bokdröm. Vi ser till att du kan hålla din bok i handen och att den når ut till dina läsare. Tillsammans med dessa tjänster erbjuder vi dig en egen förlagsredaktör som säkerställer att du får en slutprodukt av hög kvalitet. 

Samtliga tjänster i din utgivning

 

Redaktionella tjänster:

Lektörsläsning                                                 

Redaktörsläsning                                           

Korrektur                                                          

Sättning inkl. korr. 

 

Bokproduktion:                                          

Omslagsdesign

Sättning inlaga

Val av tryckt bokform 

E-bok                                                

Distribution e-handel

Bearbetning säljkanaler                                                                                              Ljudboksproduktion, färdig ljudfil av inläst material i studio                                     Marknadsföringspaket                         

haute-stockphotography-bookstagram-collection-final-11.jpg
My Approach
haute-stock-photography-subscription-sage-collection-final-10 (1).jpg

Priser

Hur snabbt kan du få tillbaka din investering via egenutgivning?

Vid köp av hela vårt bokpaket där du behövt hjälp med hela processen och även valt att göra en ljudbok kan du se utgiftsposter du har här. 

 

Utgifter:

Textbearbetning

Bokproduktion                                   

Tryckta böcker                             

Ljudboksproduktion

Distribution

Marknadsföring                                              

 

Intäkter:

Streamade ljudböcker                                

Sålda böcker  

 

 

Som ny debuterande författare utan tidigare kundkrets behöver du räkna med att även investera i marknadsföring. Vi hjälper dig att välja ut den marknadsföringen som passar din utgivning bäst.

Vi erbjuder flera olika paket och vi tror att det är helt nödvändigt i de flesta fall att använda sig av den hjälpen. Detta för en möjlighet att nå de försäljningssiffror under första året som kan betala tillbaka din investerade summa. 

Lägger du mer pengar på marknadsföring eller om du redan har breda säljkanaler kan du få tillbaks din investering snabbare.


 

Kontakta oss för en offert av marknadsföringspaket. 

bottom of page